Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

07dec 14

Benedict Cumberbatch är Doctor Strange

Marvel har äntligen presenterat vem som kommer att spela huvudrollen i Doctor Strange, och som de flesta spekulerat i är det Benedict Cumberbatch som fått rollen. Benedict Cumberbatch är tidigare känd från bland annat BBC serie Sherlock och Star Trek Into Darkness, och även som rösten till draken Smaug.

Doctor Stephen Strange är en briljant och arrogant neurokirurg som efter en våldsam bilolycka förlorar finmotoriken i sina händer, och i jaken på botemedel så kommer han i kontakt med magi och alternativa dimensioner. Stephen Strange var även ett av exemplen på mål som identifierats av projekt Insight i Captain America: The Winter Soldier.

Doctor Strange har biopremiär i November 2016.