Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

14sep 14

Arrow flyttar till Kanal 11 med start 9 Oktober

Arrow har tidigare visats i Kanal 5, men när serien börjar om med andra halvan av den andra säsongen är det Kanal 11 som är hemvisten. Inte nog med det, när serien börjar om den 9 Oktober är det Torsdagar klockan 21:00 som gäller. Kan du inte vänta till dess så släpps både säsong 1 och 2 på Blu-ray redan på fredag.

Frågan är vad det betyder för Agents of S.H.I.E.L.D som också visats på Torsdagar klockan 21:00? Enligt tittarsiffror från MMS så har de båda serierna lika många tittare, men när Agents of S.H.I.E.L.D visades under sommaren så dök Arrow upp tidigare bara för att sedan försvinna igen efter någon vecka. Kommer de två serierna att krocka, eller blir säsongsstarten av Agents of S.H.I.E.L.D flyttat till senare i vinter?