Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

19aug 14

Howard Stark dyker upp i Ant-Man

I går så började inspelningarna av Ant-Man i San Fransisco, och Marvel passade på och pressenterade ytterligare några skådespelare, förutom de fyra som presenterades på Comic-Con, nämligen Bobby Cannavale, Michael Peña, Abby Ryder Fortson, Judy Greer, David Dastmalchain, Wood Harris, John Slattery och T.I.

Det intressantaste namnet på listan är John Slattery, som spelade en gammal Howard Stark i Iron Man 2. Betyder det att Howard Stark är på något sätt delaktig i upptäckten av Pym-partiklar, eller var Hank Pym och Howard Stark bittra konkurrenter? Slutligen det faktum att David Dastmalchian kan vara en ung Michael Douglas och Abby Ryder Fortson en ung Evangeline Lilly betyder att vi säkerligen kommer att ha en tillbakatitt på den unga Hank Pyms äventyr.