Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

02aug 14

Vad var egentligen det där i slutet av Guardians of the Galaxy?

Som med alla andra filmer i Marvels Filmuniversum så har Guardians of the Galaxy ytterligare en scen efter alla eftertexter. Det är dock något som väldigt många inte är medvetna om, eftersom nästan hela salongen reste sig upp och gick vid den föreställningen som jag såg.

Om du inte har sett filmen ännu så rekommenderar jag att du går och ser den först, eftersom det som följer är en rejäl spoiler. Allvarligt, bokmärk den här sidan och gå och se filmen först.

Har du sett filmen nu? Så bra, då kanske du undrar vad det egentligen var där i slutet med Benicio Del Toros The Collector, då kan jag svara att det var Cosmo, den ryska rymdhunden med psykiska krafter.

Jasså, den andra karaktären som The Collector samtalar och delar en drink med? Det var Howard the Duck. Ja, Marvels version av Arne Anka och huvudpersonen i vad som en del kallar en av de sämsta filmerna någonsin, Ingen plockar Howard. Vilket dessutom är den första biofilmen baserat på en karaktär från Marvel.

Så, vad betyder det för det övriga filmuniversumet? Troligtvis ingenting, utan det är bara ett skämt liknande slutscenen efter Iron Man 3. Men kanske finns det även möjligheten att han dyker upp i Guardians of the Galaxy 2. Det är mindre än 3 års väntan innan vi får veta svaret.