Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

27jul 14

Comic-Con: Panel med Agent Carter

Närvarande vid diskussionen är producenterna Christopher Markus och Stephen McFeely (som skrev manuset till båda Captain America och pilotavsnittet), Louis D'Esposito (som regisserade kortfilmen Agent Carter), de två serieansvariga Tara Butters och Michelle Fazekas samt skådespelerskan Hayley Atwell.

Klippet de visade var klipp från den första Captain America och kortfilmen Agent Carter tillsammans med riktiga arkivbilder och även nyhetsrubriker som antyder att Howard Stark kan anklagas för förräderi.

Så förutom att Louis D'Esposito regisserar pilotavsnittet, så kommer bröderna Russo som regisserade Captain America: The Winter Soldier regissera två avsnitt och förhoppningsvis faller avsnitt fyra på Joe Johnston som regisserade den första Captain America.

Och på frågan om vi kommer att få se Dominic Cooper som Howard Stark är svaret ”vore inte det underbart” vilket kan översättas med ”troligtvis, men vi vill inte offentliggöra det riktigt ännu”.