Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

27jul 14

Comic-Con: Avengers Age of Ultron

Efter Ant-Man är det dags att övergå till Avengers: Age of Ultron. Och en väldigt välfylld panel, som ni kan se av bilden nedan där Elizabeth Olsen bara kommer med tack vare att hon visas på storbildskärmen bakom panelen och Scarlett Johansson deltog bara via ett förinspelat meddelande (hon väntar sitt första barn som väntas födas under Augusti).

Man visade även en första teaser för filmen och som vanligt får vi nöja oss med endast beskrivningar av den tills de första officiella trailers börjar dyka upp online i vinter inför premiären i Maj nästa år. De som vill undvika spoilers bör skippa resten av den här paragrafen. Klippet börjar med en fest där de övriga Avengers försöker lyfta Mjölnir, där endast Steve Rogers lyckas rubba den en aning. Festen avbryts dock av Ultron som säger ”Den finns bara en väg till fred, eran undergång”. Sedan följer diverse actionsekvenser, där höjdpunkten är en uppgraderad Hulkbuster-variant av Iron Man som brottas med Hulken. Klippet slutar sedan med att Tony Stark tittar ut över de andra Avengers som ligger utslagna, Captain Americas skjöld är i två delar. Kan det vara slutet på kampen som visas i konceptbilden nedan?

Under hela Comic-Con har man varje dag delat ut två konceptbilder gratis varje dag, en per Avenger. När man ställer alla bilder bredvid varandra så får man följande slutresultat. Och ni missar väl inte Vision i övre vänstra hörnet, i en dräkt som är förvånansvärt lik den han har i serierna.