Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

21jul 14

En första titt på nya X-Wing från Star Wars Episode VII

För två månader sedan så lanserade J.J. Abrams en insamling till UNICEF, kallad Force for Change, där man samtidigt kunde vinna en roll i filmen. I en ny videfilm lanserar han nu ytterligare ett pris: en förhandsvisning av filmen för dig och dina 20 vänner/släktingar innan filmen kommer på bio. Och så var det en sak till...

Japp, en X-wing som är mer lik Ralph McQuarrie tidiga skisser än vad som till slut hamnade på vita duken. Och för de som tycker det ser ut som en Z-95 så är det officiella svaret: Nej, det är en X-wing och inte en Z-95

Slutligen kan man bara nämna en sak: Wow, det ser verkligen ut som om den stått övergiven utanför studion sedan man spelade in orginaltriologin. Det kan man kalla produktionsdesign.