Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

13jun 14

Hur många Justice League filmer blir det?

Den 6 Maj 2016 är det dags för Batman v Superman: Dawn of Justice som sedan följs av Justice League. Nu rapporterar Nikki Finke att det på sommarens Comic-Con kommer att presenteras en rad nya filmer i samma filmuniversum.

Batman v Superman kommer att följas av Shazam redan i Juli 2016, Sandman till jul 2016, Justice League i Maj 2017, Wonder Woman i Juli 2017, en kombinerad Flash och Green Lantern till julen 2017 och slutligen Man of Steel 2 i Maj 2018.

Anledningen till att Batman v Superman blev uppskjuten ett år var för att de flesta karaktärer kommer att ha en cameo i den filmen, och att förhandlingar med skådespelare har dragit ut på tiden.

Hur korrekt dessa senaste uppgifter är får vi reda på den 24-27 Juli när det är dags för årets Comic-Con i San Diego.