Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

08jun 14

Senaste nytt om Agent Carter

Så sakteliga så börjar det komma ut en eller annan nyhet om den kommande tv-serien Agent Carter, även om den intressantaste frågeställningen inte har något svar ännu, nämligen vilken svensk kanal som kan tänka sig visa serien och när.

Fast vi har i alla fall en aning om när den kommer att visas, nämligen mellan höst och vårhalvan av Agents of S.H.I.E.L.D, vilket borde innebära under Januari/Februari. I samband med presentationen av alla nya serier så passade hon på att berätta att serien kommer att bestå av 8 avsnitt.

För några dagar sedan så träffade Red Carpet News på Hayley Atwell utanför prisutdelningen till Baileys Women's Prize For Fiction och passade på att fråga om Agent Carter. Hon hoppas få sällskap av fler brittiska skådespelare, att man fortfarande håller på skriver på manusen, att hon ser fram emot tillfället att ge Peggy Carter fler dimensioner och hur hon hanterar sin plats i en mansdominerad värld, att hon hoppas få arbeta med Tommy Lee Jones igen. Hon skall precis till att börja ett rejält träningsprogram inför inspelningarna senare i år.

Slutligen så verkar det klart att Dominic Cooper medverkar i serien, enligt en intervju i The Telegraph, annars finns det inga detaljer om övriga medverkande.