Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

01jun 14

Josh Brolin gör rösten till Thanos

Källor till Variety avslöjar att Josh Brolin kommer att göra rösten till Thanos, som första gången dök upp under eftertexterna till Avengers. Thanos kommer att medverka i Guardians of the Galaxy på ungefär samma sätt som i Avengers, det vill säga den som agerar i bakgrunden och ställer till det för våra hjältar.

Det har även spekulerats i att Avengers 3 skulle handla om Thanos och Infinity Gauntlet ända sedan han först dök upp. I Thor så kan man få en snabb glimt av Inifity Gauntlet i Odins kassavalv, som ger användaren oändliga krafter sedan den laddats med kraften från de 6 Inifity stenarna. Tesseract från Captain America och Avengers, samt Aether från Thor: the Dark World är två av de 6 stenarna, och det spekuleras i att Lokis stav i Avengers samt det som Peter Quill/Star Lord försöker stjäla i trailern till Guardians of the Galaxy är ytterligare två stenar.