Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

31maj 14

Ingen kortfilm med Captain America: the Winter Soldier

Captain America: The Winter Soldier kommer på DVD/Blu-Ray den 18 Augusti i Sverige, även om det inte finns någon lista på extramaterial. Den amerikanska utgåvan inkluderar den vanliga listan av Making of featurettes, kommentatorsspår, bloopers och bortklippta scener och man kan väl hoppas att de även inkluderas på den svenska utgåvan.

En sak den inte kommer att innehålla, till skillnad mot de senaste filmerna, är en kortfilm i serien Marvel One-Shot.

Vilket är trist, för jag är säkert inte den ende som såg fram emot en kortfilm där man försöker ta hand om djuret från Jotunheim som vandrar runt i Londons hamn efter händelserna i Thor: The Dark World.

Du kan redan nu förboka Captain America: The Winter Soldier på DVD 2-disc, Blu-Ray, Steelbok Blu-Ray eller 3D + Blu-Ray + DVD.