Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

04maj 14

Tim Blake Nelson medverkar i Fantastic Four

Tim Blake Nelson får ytterligare en möjlighet att gå från blivande till aktuell skurk i en filmserie baserat på marvelkaraktärer. Som en del kommer ihåg spelade han Samuel Sterns i Incredible Hulk, och efter att ha blivit infekterad av Bruce Banners blod började han genomgå en mutation till The Leader inför uppföljaren. En uppföljare som än så länge inte blivit av.

Nu rapporterar Hollywood Reporter att Tim Blake Nelson är i slutförhandlingar om en roll i den kommande Fantastic Four. Han ska inte vara filmens skurk, utan istället spela Harvey Elder som i en senare film förvandlas till Mole Man. Skurk i den första Fantastic Four kommer vara Victor von Doom, precis som i filmen från 2005.