Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

12apr 14

Hawkeye och Hulken får fokus i Avengers: Age of Ultron

Hawkeye är den minst uppmärksammade av alla Avengers med bara en cameo i Thor, spenderade halva Avengers under Lokes förtrollning och var inte närvarande alls under Captain America: the Winter Soldier. Enligt en intervju med Kevin Feige som JoBlo gjort så kommer Avengers: Age of Ultron att gottgöra det hela.

Även Hulken, som än så länge inte fått någon egen uppföljare till Incredible Hulk från 2008, kommer att ha en framträdande roll i Avengers: Age of Ultron. Det är inte heller uteslutet att det kommer ytterligare en film om Hulken.

Och av det som läckt från de pågående inspelningarna kan det mycket väl vara så att de två kommer att ha större roller än i den första Avengers. I Sydafrika så var Hulken den enda av Avengers som syntes till, och från inspelningen i Italien rapporteras Hawkeye tillsammans med Scarlet Witch och Quicksilver vara synliga.