Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

08apr 14

Chewie med i Star Wars Episode VII

Enligt källor till Hollywood Reporter så kommer Peter Mayhew återigen att dra på sig Wookiee-dräkten, och delta i inspelningen av Star Wars Episode VII. Det börjades rykta om ett deltagande i filminspelningarna, som börjar i Maj, efter att han avbokat en framträdande vid en mässa i slutet av maj ”på grund av filminspelning”.

Filmen, som utspelar sig 30 år efter Jedins återkomst, kommer att fokusera på en trio nya karaktärer och samtidigt ska man kunna återse bekanta ansikten. Det är troligt att Mark Hamill, Harrison Ford och Carrie Fisher återkommer, och förra veckan drog sig Billy Dee Williams hastigt ur den amerikanska versionen av Lets Dance med motiveringen att hans läkare förbjudit honom att delta i tävlingen.

Biopremiär den 18 December 2015.