Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

28mar 14

Filmen om Black Widow lever fortfarande

Ända sedan Avengers har det pratats om att Black Widow skulle få en egen film, även om det till synes inte hänt något sedan dess. I samband med pressturnén för Captain America: the Winter Soldier så gav dock Marvel Studios chef Kevin Feige en uppdatering till comingsoon.net.

”Jag tycker det skulle va en utmärkt ide. Vi har diverse utkast och idéer om vad det skulle kunna handla om. Som Scarlett redan sagt, det är en stor del av en kommande Marvelfilm som handlar om hennes bakgrund. Frågan är egentligen, 'när ska vi plocka ut henner ur ensemblen och låta henne göra sin egen grej?' Som man kan se i Captain America: the Winter Soldier och Avengers: Age of Ultron är hon en nyckel till så mycket av handlingen.

Frågan är dock när vi kan komma att få se en sådan film? Marvel har sagt att det kommer är släppas okända filmer i Juli 2016 och Maj 2017, förutom Ant-Man 2015 och Captain America 3 under 2016, och då ska projekt som Thor 3 och Doctor Strange också rymmas i schemat.