Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

26jan 14

Agent Carter spelas in i Vancouver?

Agents of S.H.I.E.L.D spelas in vid ABCs studio i Hollywood, Kalifornien men enligt källor till Comic Book Movie så håller man redan nu på och förbereder inspelningen av en Marvelserie i Vancouver, Kanada. Teorin är att det i så fall skulle handla om Agent Carter, som redan har ett manus och en ansvarig duo.

Man ska dock komma ihåg att det inte ens är beställt ett pilotavsnitt ännu, än mindre en hel serie. Dessutom har ABC officiellt redan beställt två nya serier och 11 pilotavsnitt inför nästa vinter, och döma av nuvarande tittarsiffror så är det bara 4-5 av dem som kommer att få plats i tablån.

Om det verkligen är så att Agent Carter kommer att spelas in i Vancouver, så är den i ett fint sällskap. Bland de sci-fi serier som tidigare spelats in i Vancouver är klassiker som Arkiv X, Stargate, Battlestar Galactica och Fringe. Och man kan drömma om skådespelare som David Hewlett eller Ammanda Tapping.