Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

07jan 14

Hintar om handlingen i Ant-Man

Ända sedan det blev klart att fas 3 av Marvels filmuniversum skulle inledas med Ant-Man har fans världen runt spekulerat över om det kommer vara Hank Pym eller Scott Lang som är huvudpersonen.

Enligt ett nytt blogginlägg från Edgar Wright, som både skriver och regisserar filmen, kan svaret vara att båda kommer att medverka. Inlägget, som bara består av ordet ”Homework” och en bild från avsnittet ”How to steal an Ant-Man” av Avengers: Earths Mightest Heroes.

Det avsnittet handlar om hur Scott Lang stjäl Ant-Man-dräkten av skaparen Hank Pym, och använder den för att råna banker för att kunna hjälpa sin sjuka dotter. Avsnittet slutar sedan med att Scott Lang övertar Hank Pyms plats som Ant-Man i Avengers.

Om man sedan tänker på att Kevin Feige, chef för Marvels filmavdelning, redan tidigare har talat om att filmen skulle handla om bankrån i någon form, så kan man förstå ifall folk nu spekulerar i att det skulle vara grundhandlingen för den kommande Ant-Man filmen. Men det hjälper inte speciellt mycket de som vill veta vem Paul Rudd spelar.