Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

22dec 13

Rouge bortklippt från X-Men: Days of Future Past

Allt eftersom Bryan Singer arbetar med klippningen med X-Men: Days of Future Past som har premiär den 23 Maj 2014 är det som vanligt en och annan scen som inte längre får plats. Som Bryan Singer berättar för Entertainemnt Weekly har den enda scenen med Anna Paquin som Rouge råkat ut för detta.

Med tanke på alla mutanter som kommer att vara med i X-Men: Days of Future Past är det inte konstigt ifall några inte kommer med i bioversionen, men det är ändå trist att just Rouge skulle råka ut för detta. Från att ha varit huvudpersonen i den första X-Men till att inte längre få vara med är ingen bra utveckling, även om det inte är den första gången som en karraktär får betydande inflytande i en film bara för att vara borta i nästa, kommer någon ihåg Nightcrawler från X-Men 2 till exempel?