Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

13okt 13

Fantastiska fyran

Efter de inte helt lyckade filmerna om Fantastiska Fyran med bland annat Jessica Alba i rollerna, så bestämde sig filmbolaget Fox för att starta om från början istället för att fortsätta med en tredje film, med regi av Josh Trank.

Ryktet var att inspelningarna skulle ha börjat i September, men i början på Oktober så kom uppgiften om att Simon Kinberg blivit lejd av filmbolaget för en grundlig genomgång av manuset, och Variety rapporterar att de nyligen börjat testa skådespelare för huvudrollerna.

Enligt källor till Variety så skulle Kit Harington, Jack O'Connell och Miles Teller vara intressanta i rollen som Reed Richards/Mr Fantastic. Saorse Ronna, Kate Mara och Margot Robbie är intressanta i rollen som Sue Storm/Invisible Girl. Vad gäller Johhny Storm/Human Torch så är det bara Michael B. Jordan som nämns i förhandstipsen, och det finns inga uppslag om vem som ska spela The Thing eller skurkrollen.

Filmbolaget siktar fortfarande på en release i Mars 2015.