Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

04sep 13

Transformers: Age of Extinction

Transformers 4 är nu officiellt Transformers: Age of Extinction. Med offentliggörandet följde också den teaserposter som man kan beskåda till vänster.

Så vad handlar det då om för utrotning? Är det människorna med Mark Wahlberg och Stanley Tucci som är hotade, eller är det möjligen Autoboterna som blir decimerade? Eller är det kanske comeback för något som redan troddes vara utrotat för länge sedan?

I en intervju med Kinsesiska Beijing News så berättat producenten Lorenzo di Bonaventura att det äntligen är dags för de mest väntade av alla transformers, nämligen Dinobots. Robotar som inte förvandlas till bilar, lastbilar eller flygplan utan till livs levande dinosaurier. Hur de har lyckas gömma sig i flera årmiljoner får vi veta nästa sommar.