Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

04sep 13

Hösten och vinterns premiärer på DVD och Blu-Ray

Det börjar vara på tiden att uppdatera den tidigare listan över premiärdatum, speciellt eftersom nästan alla filmer på den listan redan haft premiär och det har knappt hunnit bli September. Så därför ger vi oss raskt i kast med de filmer som vi vet om kommer att få premiär under hösten och vintern 2013.

Först ut är Star Trek: Into Darkness som släpps den 11 September. Även om Star Trek fansen utsåg den till sämsta Star Trek filmen någonsin, så är den en hyffsad framgång både hos kritiker och publik.

Den andra oktober släpps den femte och sista säsongen av Fringe i Sverige, men oroa dig inte eftersom männen bakom serien har nya projekt på gång. Projekt som Star Wars Episode 7, Star Trek 3 och Edge of Tomorrow.

Den 9 Oktober kommer en ny samlingsbox med alla tre av Christopher Nolans Batmanfilmer i form av Dark Knight Triology. Alla tre filmerna på Blu-Ray och dessutom massor av nytt extramaterial som inte givits ut tidigare för bara 399 kronor.

Den 16 Oktober kommer Curse of Chucky, den senaste i filmserien om den seriemördande onda dockan. Av trailern att döma så verkar filmen återgå till sina skräckfilmsrötter.

Man of Steel kommer ut den 23 Oktober, samma dag som sovjetiska trupper upptäcker en fasansfull plan i Frankenstens Army.

Den 30 Oktober är det dags för After Earth, mastodontfilmen som man redan i trailern kunde förstå inte skulle vara något vidare.

Sedan händer ingenting förän den 27 November, då Wolverine beger sig till Japan och hamnar i konflikt med en mängd samurajer.

I December regnar det dock premiärer igen, med den 8 säsongen av Supernatural, World War Z och Pacific Rim som alla tre har premiär den 4 December.

Den 11 December försöker Matt Damon komma upp till Jodie Fosters rymdstation i Elysium.