Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

01sep 13

Skänk pengar till inspelningen av Död Snö: Röd vs Död

SI Död Snö så drabbas ett ungdomsgäng på semester i en öde stuga av nazistzombies som återvänt från de döda. En mycket underhållande skräckkomedi som gjorde att regissören fick en resa till Hollywood och Hansel & Gretel – Witch Hunters. Som vi skrev om i början på Februari så har Tommy Wirkola sedan dess återvänt till Norge för en uppföljare, som nu har bytt namn till Dead Snow: Red vs Dead. Sedan dess har det varit tyst.

Tyst fram till nu vill säga, för efter att finländska Iron Sky: the Coming Race lyckas samla ihop över 150 000 dollar i sommar så försöker sig även norrmännen på så kallad crowdfunding. Genom att skänka så lite som lite drygt 35 kronor så får man en poster, och för ca 200 kr så får man filmen direkt den är klar.

Så varför inte göra som jag, gå in på http://igg.me/at/deadsnow2/, donera en slant och bered dig på ett par underhållande timmar med nazistzombies, och hörde jag någon prata om nazistzombietanks?