Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

27aug 13

Legend of Conan

Som vi berättade för snart ett år sedan så ska Arnold Swartzenegger göra en ny Conan, och på Comic-Con tidigare i somras så fick TheArnoldFans.com en intervju med Fredrik Malmberg, VD för Paradox Entertainment som äger alla rättigheterna till Conan.

Där får vi veta att det arbetas på manuset just nu, av manusförfattarna till den framgångsrika filmserien Fast & Furious. Han berättar också att Arnold verkligen ser fram emot filmen, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att den stora comebacken med The Last Stand floppade i vintras.

Någon regissör är inte påtänkt ännu, men enligt Malmberg så har de en lång lista av kandidater som hört av sig och är intresserade. I dagsläget koncentrerar sig på att få till en bra historia, och först efter det kan det bli tal om olika regissörer.

Vad gäller titeln Legend of Conan så är tanken att filmen ska utspela sig efter att Conan varit kung, och folket tänker tillbaka på de bra tiderna när Conan var i krokarna. Nu är tiden inne för Conan att göra en comeback. Och givetvis hoppas de, precis som alla filmproducenter nu för tiden, att det blir en hel triologi av filmer.