Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

16aug 13

CIA erkänner Area 51

Area 51, världens mest berömda hemliga bas, full med utomjordingar och flygande tefat. I alla fall i otaliga filmer, tv-serier och böcker. De amerikanska myndigheterna har dock alltid förnekat att det skulle finnas någon bas där, fastän man kan filma basen från omgivande bergstoppar. För att inte tala om att den är väl synlig på google maps.

Det vill säga, de har förnekat dess existens fram till idag. I en CIA rapport som berättar den hemliga historien bakom spionplanet U-2 så beskrivs är för första gången Area 51 namngivet och placerat på en officiell karta.

Vad man har pysslat med där? Provflugit hemliga prototyper av diverse spionplan och liknande. Om man har gömt utomjordingar och flygande tefat? Inte i samband med U-2 i alla fall. Finns det mer att offentligöra? Säkert som amen i kyrkan.