Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

15aug 13

Mer Loke i Thor: The Dark World

Steve Weintraub på Collider fick en väldigt öppenhjärtig intervju med Alan Taylor, regissör till Thor: the Dark World där han bland annat berättar att de nyligen filmat nya scener med Tom Hiddleston som Loke och hela processen med att göra en Marvelfilm.

Så mer scener med Loki alltså, inte så konstigt med tanke på mottagandet han fick på Comic-Con. Plus att han gick från att vara en överraskning i slutet på teasern till att vara en av huvudpersonerna i trailern.

Eftersom Loke inte kommer att delta i Avengers: Age of Ultron, så blir nästa eventuella tillfälle beskåda honom efter Thor: the Dark World först i Thor 3, som Natalie Portman pratade om i en intervju nyligen.

Thor: the Dark World har svensk biopremiär den 30 Oktober.