Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

03aug 13

Avatar får ytterligare en uppföljare

Att Avatar skulle få uppföljare är känt sedan länge, även om det börjar vara troligt att den ursprungliga planen med en biopremiär 2015 börjar vara osannolik. Och som ett brev på posten kommer nu nyheten att Avatar 2 inte kommer att ha biopremiär förrän i December 2016, följt av Avatar 3 i December 2017. Men det slutar inte där, det kommer även en Avatar 4 i December 2018!

Dessutom har James Cameron rekryterat Josh Friedman (War of the Worlds, Sarah Connor Chronicles), Rick Jaffa & Amanda Silver (the Relic, Rise of the Planet of the Apes) och Shane Salerno (Armageddon, Alien vs Predator Requiem) för att hjälpa till med att skriva manuset.

Det betyder ju även att den mytiska Battle Angel blir försenad ännu ett år. Minst.