Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

27jul 13

Uppföljare till Dredd?

Dredd med Karl Urban under hjälmen kostade 50 miljoner dollar, och spelade bara in 38 miljoner. En mycket bra film, som förtjänar mer tittare än den fick på bio. Och eftersom den inte ens spelade in sina egna produktionspengar så är möjligheten för en uppföljare mer eller mindre icke-existerande.

Eller är den? Den sålde hela 650 000 exemplar första veckan den fanns ute på DVD och Blu-Ray, vilket gjorde att den toppade alla möjliga topplistor. Då började de dyka upp lite löst prat om att det eventuellt skulle kunna bli en uppföljare ändå?

Så under Comic-Con dök det upp att 2000AD som äger alla rättigheterna stödjer fansen och har startat en namninsamling för att försöka övertyga Lionsgate att göra ytterligare en Judge Dredd. Du kan följa den på https://www.facebook.com/MakeADreddSequel.

Sedan uppmanar jag alla att göra som mig och ytterligare 52 000, och skriva under namninsamlingen på www.tinyurl.com/dreddsequel. Eller vill du hellre se Fast & Furious 8: Moscow Crash? Jag skojar inte, det är redan klart att det blir en Fast & Furious 7 och med stor sannolikhet blir det även en 8 och 9.