Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

07jul 13

Marvel, Hunger Games med flera på Comic-Con

Comic Con i San Diego närmar sig med stormsteg, och med det kommer dagliga nyheter om vilka som kommer att vara där, och vilka som låter bli. Här kommer en sammanfattning om vilka som kommer att närvara.

På torsdagen, den 18 Juli, kommer Summit Entertainment att ha två paneler för Divirgent och Ender's Game, och båda kommer att visa upp nya bilder från filmerna och paneldiskution med flera av de inblandade både framför och bakom kameran.

På fredagen, den 19 Juli, kommer det att vara en panel med Agents of S.H.I.E.L.D med deltagande från bland annat Joss Whedon, Jeph Loeb och Clark Gregg. Det har utlovats någon form av överraskning, men troligtvis inte några fler bilder från pilotavsnittet. En spännande sak som kanske avslöjas är namnet på J. August Richards karaktär, som i trailern ses hoppa från ett brinnande 5-våningshus.

Marvel forsätter sedan på lördagen, den 20 Juli, med en panel för Thor: The Dark World och en panel för Captain America: The Winter Soldier. Än så länge är det bara Kevin Feige som är bekräftad kommer att delta i panelen.

Samma dag, lördagen den 20 Juli, kommer det att vara en panel för Hunger Games: Catching Fire, med deltagande från flera skådespelare. Dessutom kommer det att visas en första teaser för I, Frankenstein.

Slutligen en som bekräftat att de INTE kommer att delta är Peter Jacksons Hobbit: Smaugs ödeläggelse, helt enkelt eftersom Peter Jackson inte har tid att både delta på Comic Con och slutföra inspelningen av filmen.