Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

25jun 13

Independence Day 2 har premiär 2015

Uppföljaren till Roland Emmerichs Independence Day från 1996 kommer att ha biopremiär den 3 Juli 2015, samma dag som originalet 19 år tidigare. Åter igen kommer Roland Emmerich stå för regi och som producent. James Vanderbilt (Amazing Spider Man, Zodiac med mera) håller på och putsar på ett gammalt manus av Roland Emmerich och Dean Devlin.

Vem som ska återkomma och vem som får stå vid sidan av har också börjat dyka upp. Två som tidigare sagt att de ska vara med är Bill Pullman och Jeff Goldblum, men en som inte får vara med är Will Smith enligt NY Daily News.

”Will Smith kan inte delta eftersom han kostar för mycket, men också för att han är för känd, det skulle bli för mycket”. Frågan är dock vad Will Smith tycker om det, efter att hans senaste film After Earth floppat.