Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

07jun 13

R'ha blir långfilm med hjälp av Star Wars producent

I Januari dök kortfilmen R'ha upp, och imponerade med en spännande intrig fastän det inte fanns en människa inom synhåll. Om du inte sett den tidigare så rekommenderar jag att du tar en titt, det finns sämre sätt att spendera 6,5 minuter på.

Redan när den dök upp så visade flera filmbolag intresse för den unge tysken och hans skapelse, och nu skriver Hollywood Reporter att den ska filmatiseras med ingen mindre än Rick McCallum som producent. McCallum är kanske mest känd för att ha agerat producent åt Star Wars prequel-triologin. Matthew Graham, som skapat bland annat TV-Serien Life on Mars kommer att skriva manuset och originalets skapare, Kaleb Lechowski, kommer att regissera.