Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

16mar 13

Vad hände med Teenage Mutant Ninja Turtles?

För några år sedan var det mycket prat om en nyfilmatisering av Teenage Ninja Mutant Turtles av Michael Bay, även om det mesta pratet handlade om den kontroversiella ändringen att huvudpersonerna skulle vara från yttre rymden och inte vanliga sköldpaddor som påverkats av miljöfarligt avfall.

Men även om det tystnat sedan dess så betyder det inte att projektet har fallit mellan stolarna. Senaste tiden har det faktiskt kommit en hel del nyheter, så det är dags för en nyhetssummering.

Michael Bay, som gjort alla Transformersfilmer, kommer bara att producera, för regin står istället Jonathan Liebesman som även regisserat Wrath of the Titans och Battle Los Angeles. Manus är av duon Josh Appelbaum och André Nemec som även skrivit manus till Mission Impossible: Ghost Protocol och ett flertal avsnitt av Life on Mars och Alias.

Än så länge är bara en av rollerna tillsatt, och det är Megan Fox som kommer att spela journalisten April O’Neil som är tonåringarnas mänsklige vän. Det har även skett uttagningar av okända människor som ska spela sköldpaddorna via motion capture. Så, Ja det kommer att vara datoranimerade ninjasköldpaddor från yttre rymden.

Om du fortfarande är sugen så är det amerikansk biopremiär den 6 Juni 2014.