Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

12mar 13

Karl Urban spelar huvudrollen i tv-serien Human

Karl Urban, som bland annat spelar Bones i Star Trek och Star Trek Into Darkness, har fått huvudrollen i pilotavsnittet till en ny science fiction serie från J.J. Abrams och J.H. Wyman. Human som serien heter handlar om en nära framtid där polisen har fått förstärkning i form av en högt utvecklad android.

Karl Urban kommer att spela John Kennex, en respekterad polisman som får ett sammanbrott efter ett misslyckat tillslag har lämnat 9 döda och John själv svårt skadad. Bland de övriga skådespelarna finns Michael Ealy som Kennes androidpartner Dorian, Lili Taylor som polischefen, Minka Kelley, Mackenzie Crook och Michael Irby.

Detta är dock inte första gången Karl Urban spelar polis, eftersom han nyligen gjort huvudrollen i Dredd.