Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

27jan 13

Senaste nytt om Godzilla

io9 har en intervju med Frank Darabont som för närvarande håller på och skriver om manuset, där han hoppas kunna återställa Godzilla till den våldsamma naturkraft som var i den japanska originalfilmen.

En skillnad mot originalet är att det troligtvis inte kommer att vara kärnvapenprov som skapat Godzilla, utan ett annat modern problem som han dock inte vill uppge. Eftersom han också pratar mycket om att bara lämna smulor kring Godzillas tillkomst så kommer vi troligen inte få någon direkt förklaring. Ska vi tro att det pratas om miljöförstöring, växthuseffekter och genmodifiering bland karaktärernas spekulationer?

Och i den pågående rättstvisten mellan Legendary Pictures och producenterna så har nu båda parter kommit överens om att en domare ska avgöra om målet ska avgöras i en skiljedomstol eller via offentlig rättegång, enligt Hollywood Reporter.