Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

14jan 13

Senaste nytt från Marvels filmvärld

Några korta snabba nyheter från allt som har med Avengers att göra, för det har sannerligen varit gott om nyheter senaste veckan.

Hollywood Reporter rapporterar att Paul Lee, en av cheferna på kanalen ABC, är mycket optimistisk kring den kommande piloten till S.H.I.E.L.D. ”Vi har stora förhoppningar om att det blir en serie. Manuset är fantastiskt”. Inspelningarna ska börja i Los Angeles under Mars månad.

I en intervju med MTV berättar Joss Wheadon att manuset till Avengers 2 är ”några månader” från att vara klart, och att hans måtto varit att gå djupare in i karaktärerna istället för att göra en ännu större film. Han avslöjar även att han agerar som kreativ konsult, och hjälper till med de övriga filmerna i Marvelserien.