Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

29dec 12

Mer detaljer om Star Trek Into Darkness

TrekMovie.com har fått reda på en hel detaljer om den kommande Star Trek filmen från en nyligen genomförd PR-turne i Japan och Sydkorea.

Karaktären John Harrison beskrevs som en mix av Hannibal Lector, Jack i The Shining och Jokern från Batman när man höll på och provspela för att hitta rätt skådis för rollen. Enligt Cumberbatch så har karaktären ett tydligt mål med sina handlingar, och är inte främst till för att vara i vägen för filmens hjältar som annars är vanligt.

Enligt JJ Abrams så ska John Harrison inte förställa att tillhöra Starfleet, han är verkligen en medlem som sedan vänder sig mot organisationen på grund av sin bakgrund. Efter två våldsamma anfall, ett i London och ett i San Francisco, måste Kapten Kirk och de övriga jaga rätt och gripa honom.

Och slutligen: Ja, det kommer att vara lensflares i massor, eftersom JJ är förtjust i dem. Dock ska han ha tonat ner dem jämfört med i den första Star Trek filmen enligt de som sett den 9 minuter långa början som visats på IMAX nyligen. Dock kan man glädja sig med att de är gjorda i kameran och inte med hjälp av datorer.