Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

23nov 12

Manusförfattare klara för alla tre Star Wars-filmerna

Enligt källor till Hollywood Reporter är det klart att manus till Star Wars Episode 8 och 9 kommer att skrivas av Lawrence Kasdan och Simon Kinberg. Sedan tidigare är det känt att Oscarbelönade Michael Arndt skriver manuset till Episode 7. Lawrence Kasdan och Simon Kinberg kommer även att producera alla tre filmerna tillsammans med Lucasfilms Kathleen Kennedy.

Lawrence Kasdan skrev manuset både till The Empire Strikes Back och Return of the Jedi och dessutom Raiders of the Lost Ark. På senare tid har han även skrivit manus, regisserat och producerat filmatiseringen av Stephen Kings Dreamcatcher. Simon Kinberg har bland annat skrivit manus till X-Men: The Last Stand, Sherlock Holmes och Jumper.