Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

14nov 12

Star Wars och Uwe Boll

Ett stort fan av både Star Wars och regissören Uwe Boll frågade mig nyligen varför inte han (herr Boll alltså) blivit tillfrågad om att regissera den nya Star Wars filmen? Ja, det är en mycket valid fråga tänkte jag, och begav mig raskt ut på internet och letade, så kallat grävande journalistik.

Och det visar sig att han faktiskt redan lämnade in en lång lista med ideer hur han skulle göra en Star Wars film redan för snart 15 år sedan. Det har dock inte läckt ut så mycket från den listan, men jag har försökt sammanställa allting jag har hittat.

För det första ska en av huvudrollerna vara Bling-Bling, som beskrivs som korsning mellan en snigel, groda och Shaggy från Scooby-Doo. Pee-Wee Herman ska redan ha visat stort intresse för rollen.

Kraften skulle vara resultatet av en speciell organism som finns innuti alla levande varelser, och man kan mäta nivån av organismer i blodet med en Ladyshave.

Huvuddelen av filmen skulle handla om hur en värld styrd av en 12-årig geisha blir invaderad av robotar. Robotarna har dock en stor svaghet, om de inte alltid står i direktkontakt med ett skepp i omloppsbana runt planeten så faller de sönder i flera smådelar.

En ny typ av stormtrooper ska också introduceras, och jag har fått tag en bild på dem