Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

26okt 12

Space Station 76

Liv Tyler, Matt Bomer, Patrick Wilson och Marisa Coughlan är precis klara med inspelningen av dramakomedin Space Station 76. Den skildrar vardagen ombord på en rymdstation så som den gestaltades på 70-talet, där det uppstår spänningar när en ny kapten anländer.

Jack Plotnick som står bakom både manus och regi beskriver filmen som en metafor för hans egna uppväxt i 70-talets förorter. ”Folk tror att 70-talet innebar disco och fri kärlek, men i förorterna var känslan mer mer en fundering kring 'var är partyt?'. Så den känslomässiga berättelsen är vad jag kände under 70-talet. Mina föräldrar var inte lyckliga tillsammans men de höll sams för barnens skull.”

Det finns i dagsläget inget releasedatum, men det återstår fortfarande redigering och specialeffekter, så en god gissning är någon gång till våren.