Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

22okt 12

Insurrection

Sci-Fi filmer är hett villebråd i Hollywood nuförtiden, speciellt sådana som redan finns som seriealbum. Hollywood Reporter rapporterar nu om ytterligare en affär på temat, när Paramount har köpt rättigheterna till en filmatisering av ”Insurrection” av Blake Masters.

Filmen med manus av Blake Masters, produceras av Michael De Luca (tidigare producent av bland annat Ghost Rider, Blade II, American History X och Dark City) och Matt Tolmach som producerat årets version av spindelmannen.

Insurrection utspelar sig i en framtid där företagen har växt sig så mäktiga att de till och med har sina egna arméer. Arméerna består av kloner, som sedan årtionden har sets som en andra klassens innevånare, men allt förändras när en man står upp och inleder en revolution som har långtgående konsekvenser.