Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

15okt 12

Handlingen till Thor: The Dark World

Marvel har nu släppt handlingen till Thor: The Dark World i form av en synopsis

I Thor: The Dark World fortsätter film-äventyren om Thor, den Mäktige Hämnaren, som kämpar för att rädda jorden och alla de nio Världarna från en okänd fiende som är äldre än universum självt. I efterdyningarna av Marvels Thor och Marvels The Avengers, kämpar Thor att återställa ordningen i hela kosmos ... men en gammal ras som leds av den hämndlystna Malekith återvänder för att störta universum tillbaka i mörkret. Inför en fiende som inte ens Oden och Asgård tål, måste Thor inleda sin mest farofyllda och personliga resa, en som kommer att återförena honom med Jane Foster och tvinga honom att offra allt för att rädda oss alla.

Vi har tidigare presenterat lite bakom-kulliserna bilder från filminspelningen här och här.

Biopremiären är planerat till November 2013.