Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

29sep 12

Recension: Men in Black 3

Boris Odjuret rymmer från ett högsäkerhetsfängelse på månen, med hämnd i rösten och agent K (Tommy Lee Jones) i blicken. Men för att utöva sin hämnd åker han tillbaka i tiden till 1969, samma dag som han blev tillfångatagen. Agent J (Will Smith) åker också tillbaka i tiden för att rädda agent K och hela världen.

10 år efter Men in Black 2 är det återigen dags att ta på sig den svarta kostymen och jaga utomjordingar. Fast den här gången till största delen år 1969, vilket borde kunna ge en och annan rolig referens kan man tycka. Och jo, det finns väl ett å annat, men ska man ändå åka tillbaka i tiden kan man väl göra något roligare än att klä statister i hippie-kläder?

Nåväl, på det hela taget så fungerar faktiskt filmen rätt så okey. Alla logiska volter som måste till för att paradoxer kring tidsresor ska fungera är inte olidliga. Och tack och lov finns det inga skådisar eller andra medverkande som är mer upptagen av bankkontot än deltagandet.

Betyget blir: Godkänt