Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

10sep 12

Avatar-nytt

Att den mest inkomstbringande filmen någonsin (totala intäkter på 2,7 miljarder dollar) skulle få en uppföljare eller två är kanske inget oväntat. Vad som är något oväntat kanske är att man måste vänta så länge, den första filmen kom 2009 och den första uppföljaren väntas inte förrän 2015.

Nyligen gav James Cameron en intervju med MTV News där han uppgav att han fortfarande håller på och skriver på manuset, och att film 2 och 3 kommer filmas parallellt. Samtidigt så nämner han lite snabbt en fjärde och möjligtvis ännu fler, som skulle utspela sig innan den första filmen.

Man kan dock hoppas att han inte följer i sin gode vän George Lucas fotspår, för då skulle det dröja 20 år mellan Avatar 3 och 4. Och allt det andra...