Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

06sep 12

Jay for J.J. (Abrams)

J.J. Abrams, känd en av upphovsmännen till serien Lost och filmer som Cloverfield, Star Trek och Super 8, är verkligen inte någon som ligger på latsidan. Snart börjar den femte och sista säsongen av Fringe sändas i USA, tillsammans med den andra säsongen av Person of Interest. Och dessutom är uppföljaren till Star Trek i post-production.

Är det tillräckligt? Nejdå, för snart har tv-serien Revolution premiär i USA. Den utspelar sig 15 år efter att allt elektriskt mystiskt har slutat fungera. Eller har det? Trailern verkar i alla fall lovande.

Och jo, jag är medveten om att Terra Nova också hade en lovande trailer, men sedan snabbt visade sig vara Beverly Hills. Med någon dinosaurie då och då. Kom igen, till och med Dallas har mer dinosaurier nu för tiden!

Åter till herr Abrams, som nu även fått möjligheten att, tillsammans med bland annat en medproducent av Fringe, spela in ett pilotavsnitt till en ännu inte namngiven tv-serie. Den utspelar sig i en nära framtid där poliser samarbetar med högt utvecklade androider.