Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

01aug 12

Spännande filmhöst

Sitter du och suckar över att sommaren snart är slut eller bara en semester som passerat förbi utan större finess? Oavsett om så är fallet eller ej, så kommer det en och annan film på bio under hösten som på förhand kan vara värd en titt.

Redan om en vecka, den 8 Augusti är det premiär för Total Recall, denna gång med Collin Farell i huvudrollen som Douglas Quaid på flykt undan hemliga agenter. Är det på riktigt eller bara Recall?

Den 14 September kommer nästa installation i Resident Evil, den femte i ordningen. Utifall folk inte tröttnat på att se Ukrainska fotomodeller slås mot horder av zombies, så kommer det även en sjätte film på temat om några år.

Slutligen är det den 5 Oktober dags för Dredd. Judge Dredd, denna gång med Karl Urban som domare, jury och bödel.