Sci-Fi Film Science-Fiction och film i underbar symbios

28mar 15

Arkiv X gör comeback

Efter en vinter full med rykten är det nu klart att den gamla 90-talsserien Arkiv X gör comeback, och både David Duchovny och Gillian Anderson återkommer i huvudrollen som Mulder och Scully. Hollywood Reporter rapporterar att de 6 avsnitten kommer att spelas in under sommaren, med ett ännu inte bestämt premiärdatum.

Mer detaljer om ett premiärdatum kommer kanske när Fox i USA ska presentera vinterns tablåer vid en pressträff den 11 Maj. Nu när Fox även har en tv-kanal i Sverige är det troligt att serien kommer att visas där istället för på TV4 som visade ursprungsserien. Fox Sverige finns hos Boxer, Canal Digital, Com Hem och Telia.

28mar 15

Daredevil trailer 2

Bara två veckor kvar till alla 13 avsnitten i den första säsongen av Daredevil dyker upp på Netflix i Sverige, och det måste vi fira med ytterligare en trailer. Den här gången lite mer fokuserad på Kingpin, och dessutom omnämnanden av Iron Man och Thor.

07mar 15

Avengers: Age of Ultron trailer 3

En tredje och troligtvis sista trailer för årets mest förväntade film (ja, jag ser fram emot den här filmen mer än vinterns Star Wars) har kommit, och den här innehåller massor med nya klipp från gamla och nya scener.

Och dessutom: Vision! Eller i alla fall hans ögon. Och nej, det är inte Wolverine utan det verkar vara Hawkeye som fått någon form av mekaniska klor.

Biopremiär den 22 April.

01mar 15

RIP Leonard Nimoy (1931 – 2015)

Leonard Nimoy har avlidit 83 år gammal. Förutom Spock i Star Trek så har han även medverkat i Invasion of Body Snatchers från 1978 och även haft en biroll i Fringe.